Martin Öhlin kör folkrace i helgen

Postad av Mediaempire 2010-10-15 16:32

I helgen kör Martin Öhlin i Sveriges största folkrace-tävling, NGK Masters i Karlstad. Folkracetävlingen körs på Kalvholmens motorstadion i Karlstad. Martin Öhlin är inbjuden av NGK som har varit med och stöttat säsongen i Carrera Cup i år. Martin ser fram emot att debutera i folkracesammanhang.
– Med två år i JTCC har jag kanske en viss föraning om vad som väntar, skrattar Martin. Men det här blir en ny dimension av det hela. Det ska bli riktigt kul och jag är väldigt tacksam att NGK bjöd in mig och gav mig chansen att prova på det här.

En av många förare i fältet är STCC-föraren Jan ”Flash” Nilsson som är med för andra året i rad. Martin Öhlin har redan börjat ladda och har helgens taktik klar för sig.
– Om jag inte hänger med ”Flash” får jag väl knacka på och skicka av honom istället. Det mesta verkar tillåtet och jag ska ta fram de gamla JTCC-takterna.

  • Tobbe

    Är det att gå vidare i utvecklingen????? Jag bara frågar, lycka till.

  • Jenny

    Vilken fin bil!