Martin Öhlin kör Gotland Grand National

Postad av Mediaempire 2010-11-05 18:17

I helgen är det tävlingsdags för Martin Öhlin igen. Denna gång på två hjul, Martin ska imorgon lördag köra enduroklassikern Gotland Grand National för fjärde gången. Martin kommer köra en Yamaha WR450 som Yamaha Sverige har ställt till förfogande och han ser nu fram emot sin fjärde start i klassikern.
– Jag vågar inte köra motorcykel under bilsäsongen så det blir knapert med träningen. Den här gången har jag hunnit träna hela tre gånger så jag känner mig ovanligt väl förberedd, ler Martin.

Martin har som bäst kört fyra varv på den krävande banan i sina tidigare starter men han hoppas göra sin bästa tävling i år.
– Banan ser riktigt fin ut så jag siktar på att köra fem varv i år. Yamaha Sverige har också ställt upp med en väldigt bra motorcykel vilket de ska ha stort tack för så jag har alla förutsättningar för att göra min bästa tävling här hittills.

Starten går imorgon lördag 09:00 och sen väntar tre timmar runt den krävande banan. Mer info kan hittas på http://www.gotlandgrandnational.com/. Livesändning finns på http://www.fastbikeslive.se/.

  • Tobbe

    Håll i rullen och ge f-n o bromsa så mycket så hinner du sex varv. Tobbe

  • jarl

    åljetrååååget………….håll dig till fjollklättring på plyfaberg med säkerhetslina…

    svenbenny