Martin raceredo efter jämnt kval

Postad av Martin Öhlin 2011-08-12 18:46

Martin Öhlin missade att gå vidare till Q2 med ynka fem hundradelar och kommer att starta på en tiondeplats imorgon. Han är nöjd med sitt kval efter problemen under torsdagens test.
– Jag är faktiskt riktigt nöjd med tanke på hur mycket körtid vi tappade igår. Det är jämnt och det var bara hundradelar från Q2. Vi har en riktigt bra racebil, det känns och jag ser fram emot race imorgon!

Den 20 april 2008 på Ring Knutstorp. Det var senaste gången Richard Göransson tog pole position i STCC. Idag var det dags igen, Richard Göransson trotsade oddsen och besegrade de framhjulsdrivna bilarna när han tog pole position.
– Det var så länge sen jag sist tog pole att jag inte vet när, jublar Richard. Det här känns jäkligt bra. Jag kände att något var på gång, jag var till och med så avslappnad att jag somnade till i bilen mellan Q1 och Q2.

Efter skadan i Danmark var helgens race det första han förväntades komma tillbaka till. Richard kunde ändå återvända tidigare och vann redan i comebacken i Göteborg men han känner att det här var ett bevis på att han verkligen är tillbaka. Han ser fram emot morgondagens race som han förväntar sig blir en tuff affär.
– Skadan jag fick i Danmark har taggat mig under hela semestern.

Comments are closed.