Martin inleder STCC-testerna

Postad av Mediaempire 2011-09-04 20:17

WestCoast Racings första testdag för året är genomförd när teamet idag inledde förberedelserna för säsongen på Ring Knutstorp i Skåne. custodia samsung Richard Göransson och Martin Öhlin var båda på plats och för den regerande mästaren var det en kul första dag där man också inledde ett nytt utvecklingsprogram med stötdämpartillverkaren Öhlins. – Det var riktigt roligt att köra igen och åter ha slicks och grepp, säger Richard Göransson. cover iphone custodia Vi utvecklade en del nya saker tillsammans med Öhlins och fick mycket gjort första testdagen för året. Jag har nästan glömt bort hur bra det är att ha en teamkompis, jag och Martin kunde dela på mycket data och arbeta tillsammans. Det är toppen att vara igång och imorgon har vi en ny diger dag planerad. cover shop online För Martin Öhlin var det här den första riktiga testdagen i STCC-BMW:n och han kom snabbt in i den nya körstilen. custodia huawei outlet Martin var nöjd med sin första testdag och ser fram emot de fortsatta testerna imorgon. cover custodia samsung – Det här var riktigt roligt, faktiskt oerhört kul, säger Martin. Det här var det första riktiga STCC-testet för mig och det tog ett tag att tänka om körmässigt. cover shop online Jag utvecklades under dagen och det går åt rätt håll och nu är det många intryck att smälta. samsung custodia Jag har gått igenom mycket data tillsammans med Richard och ser fram emot att testa en del nya idéer imorgon.