Bra testdagar i Skåne

Postad av Mediaempire 2011-09-05 16:36

Två nöjda förare vänder hem från Ring Knutstorp och två bra testdagar i Skåne. Trots regnväder under andra testdagen blev det mycket gjort. custodia samsung Fyrfaldige mästaren Richard Göransson är nöjd med hur testsäsongen har inletts. cover custodia samsung – Nu är vi installerade och igång, säger Richard. Det har varit två bra dagar där vi även fått chansen att jobba ihop oss i teamet med gamla och nya mekaniker. cover iphone outlet Det blev också en bra dag trots regnet, vi fick chansen att finjustera regninställningarna och testa lite nya idéer. Det är skönt att vara på banan igen och nu är jakten på det femte guldet igång! Efter de första två testdagarna med WestCoast Racing och i STCC-BMW:n är Martin Öhlin full av nya idéer för nästa veckas tester. cover iphone x custodia outlet – Det här har varit väldigt lärorikt, konstaterar Martin. custodia samsung italia Det har varit suveränt att ha Richards data att jämföra med och jag har fått mycket nya idéer. iphone cover outlet Jag har kunnat prova mycket olika grejer och vi har mer att testa nästa vecka.