Lyckat test på Mantorp Park

Postad av Mediaempire 2011-09-11 20:16

  WestCoast Racings hårda testprogram inför STCC-premiären fortsatte under måndagen på Mantorp Park. iphone cover outlet Vädret var strålande, vilket gav möjligheter till mycket körning och arbete med inställningarna för både regerande mästaren Richard Göransson och debutanten i STCC, Martin Öhlin. cover iphone 8 plus custodia Testarbetet har i dag fokuserats på stötdämparinställningar. cover iphone custodia – Vi har haft fantastiskt vårväder i dag, och jag har äntligen kunnat jobba med att lära känna bilen. iphone 7 custodia outlet Jag avverkade 78 varv, och vi försöker hitta grepp och kapa tiondelar här och där, säger Martin Öhlin. samsung custodia outlet Richard Göransson känner sin bil utan och innan efter många säsonger i BMW 320si. cover iphone – I år finns inte så många uppdateringar från BMW Motorsport, så det är ett oerhört komplicerat arbete med att hitta det där lilla extra. samsung custodia outlet Vi jobbar mycket med stötdämparinställningarna för att få mindre däckslitage och jämnare varvtider över längre körpass.