Martin säkrar första startled efter uppkörning

Postad av Mediaempire 2011-09-13 15:19

Martin Öhlin gjorde ett starkt race och kunde från tionde plats köra upp sig till en sjundeplats i racet. Han kommer därmed att starta i första startled i eftermiddagens race. cover iphone 6 plus custodia outlet – Det kan ju bli ganska bra, konstaterar Martin. Om jag bara överlever starten och första kurvan är det möjligt att ta en riktigt bra placering. cover samsung custodia Bilen fungerade som väntat suveränt i racet och det lovar gott inför nästa race. Richard Göransson är tillbaka. Från pole position kontrollerade WestCoast Racings stjärnförare första heatet på Gelleråsen och tog sin 36:e seger i STCC och med det tog han också tillbaka segerrekordet igen. cover shop online – Ett fantastiskt race för min del, jag har varit på bra körhumör sedan i torsdags och det var gott om marginal i racet. samsung custodia outlet Jag var aldrig orolig. Det har gått vår väg hittills i helgen och nu är vi tillbaka igen där vi slutade i Jylland. Med segern klättrar Richard Göransson nu till sjätteplats totalt i mästerskapet och han siktar högt till heat 2 där han startar åtta. – Det ska väl gå att köra upp sig från en åttondeplats i eftermiddag. Det kommer bli ett väldigt tufft race men vi är starka idag. Nu ska jag fira den 36:e STCC-segern. Seger, sjundeplats och än en gång en bil i främsta startled i nästa race. Teamchef Dick Jönsson Wigroth pustade ut efter teamets bästa resultat totalt den här säsongen. custodia samsung s7 edge – Helt underbart! Vår första pole sedan 2008 och Richard är på hugget just nu. cover iphone 6 custodia outlet Vi är tillbaka efter Jylland igen och det är härligt. Martin gjorde också ett perfekt race, han tog bra poäng och fixade första startled till nästa race där han startar tvåa. Jag förväntar mig ett spännande andra race.