Starkt test på blött Knutstorp

Postad av Mediaempire 2011-09-13 18:58

WestCoast Racing dominerade förmiddagen när STCC:s officiella testdag genomfördes på Ring Knutstorp i dag. Debutanten Martin Öhlin var snabbast tätt följd av regerande mästaren Richard Göransson. – Det är ju kul när det står P1 framför mitt namn, jag ska försöka åstadkomma det under säsongen också, säger Martin Öhlin. custodia samsung shop Förmiddagen genomfördes på en våt men upptorkande bana, och WestCoast Racing som testat noggrant på Mantorp under måndag och tisdag fokuserade på racedistanser. huawei custodia – Det gick väldigt fort under förmiddagen, sen slängde vi på nya däck på eftermiddagen men fick inte riktigt till de bästa varvtiderna, vi får väl helt enkelt hoppas att det alla race går på upptorkande banor i år, säger en nöjd Martin Öhlin. Richard Göransson är även han nöjd med dagens test. – Det är ju riktigt kul att mäta sig mot konkurrenterna, och dagens test ger väl en lite fingervisning om hur tajt och spännande det kommer att bli i årets mästerskap. cover iphone x custodia Nästan alla testande bilar låg inom samma sekund, så det blir roligt i år. Martin gjorde bra ifrån sig idag också, och jag är säker på att vi kommer att ha nytta av varandra. cover iphone x custodia outlet På eftermiddagen var hemmaföraren Johan Sturesson snabbast, även han i en BMW. cover samsung custodia Richard Göransson avslutade dagen med en rejäl krasch också när det blev missförstånd ute på banan mellan honom och STCC:s andre örebroare Fredrik Ekblom. cover iphone 8 plus custodia outlet – Det var nog den värsta smäll jag varit inblandad i på länge, jag tappade ett hjul och bilen gick i tusen bitar.