Nya tag till Mantorp

Postad av Mediaempire 2011-09-18 10:03

Efter en lyckad helg på Ring Knutstorp där Martin Öhlin var snabbaste BMW-förare är det nu dags för säsongens tredje deltävling. Denna gång på Mantorp Park och för Martin Öhlin blir detta tredje raka tävlingshelgen. – Det är mycket racing nu och det är kul, säger Martin. cover iphone 8 custodia outlet Jag ser fram emot Mantorp, det är ännu en bana där jag har hunnit testa med BMW:n innan säsongen och det ska bli riktigt roligt att köra STCC-bilen igen. Det blev mycket uppmärksamhet kring Martin Öhlin på Knutstorp där han var ensam förare i teamet och var imponerande snabb både i kval och race. Men för Martin innebär det ingen skillnad till helgens tävlingar. – Nu ska vi bara bygga vidare på det vi har jobbat in. iphone cover original Jag känner ingen extra press, teamet stöttar mig fantastiskt bra och det enda jag bryr mig om nu är att fortsätta efter den plan vi har för året och ha kul på racehelgerna. custodia iphone outlet Dick Jönsson Wigroth ser också fram emot Mantorp där man siktar på att göra ännu en bra effektiv helg. iphone 7 custodia outlet – Martin överträffade alla våra förväntningar på Knutstorp men det ändrar inget för Mantorp, säger Dick. Vi fortsätter arbeta på samma sätt vilket vi ser ger resultat. Vi vet att vi har en väldigt bra bil men Mantorp med sin långa raksträcka är tuff för oss. samsung custodia Det gäller att få till allt men vi kommer nog att kunna ge de andra en ordentlig match igen. iphone 8 plus custodia outlet På torsdag är det en officiell testdag för STCC som följs av test och kval på fredag och de två racen på lördag.