Tufft första race för Martin

Postad av Mediaempire 2011-09-18 14:35

Richard Göransson fullföljde sin plan och knep en åttondeplats i det första heatet i Göteborg. Därmed startar han på pole position i det andra heatet senare i eftermiddag. – Det var ett taktiskt race, jag hade kunnat ta ett par placeringar till men nu har vi ett riktigt bra utgångsläge inför nästa heat istället, säger Richard. cover iphone outlet Starten blev händelserik där Richard Göransson hamnade mitt i smeten i andra kurvan och det blev trångt. Han kunde tråckla sig ut den situationen men tappade en placering till tiondeplats. Han jagade dock på och visade med två omkörningar i slutet av bakrakan att han är tillbaka i gammal god form. – Det blev ett litet kaotiskt race i starten och bilen fick sig några smällar men det är bara kosmetiskt. Den fungerade väldigt bra och jag kunde jaga ikapp de framför. iphone 8 plus custodia outlet Vi har farten och bilen för att kunna vinna helt klart och nu är det bara att ladda om. iphone custodia outlet Martin Öhlin hade ett ännu tuffare race och från sin femtondeplats hade han svårare att avancera. Han tog en placering tidigt i racet men låg sen relativt ensam på en fjortonde plats innan han i slutet kunde ta en placering till. Han gick i mål på en 13:e plats. – Racet kan helt enkelt sammanfattas som tråkigt, säger Martin. Det blev väldigt trångt i mitten i starten och efter det hamnade jag ensam ett bra tag. cover samsung custodia Det var inte så roligt och jag hade bara mina egna tider att jaga. Jag körde inte fortare helt enkelt. iphone 8 plus custodia outlet Nu laddar jag om till nästa race, målet är topp-10 och poäng.