Richard Göransson och Martin Öhlin inför premiären

Postad av Mediaempire 2011-09-19 10:30

En av dem är STCC:s meste vinnare med 34 segrar och fyra mästartitlar. Den andre är debutant med en tredjeplats i Carrera Cup Scandinavia ifjol som största merit. cover custodia huawei 2011 är året då Martin Öhlin ska visa vad han går för. Och Richard Göransson ska göra som han brukar: Vinna! I år betyder STCC Scandinavian Touring Car Championship. custodia de samsung Det skandinaviska får väl sägas bestå av den ende dansken Jason Watt och 2009 års mästare, norrmannen Tommy Rustad. custodia samsung a8 2018 Men hett motstånd kommer att bjudas av engelsmannen James Thompson i Polestar och nordirländaren Colin Turkington i Flash Engineering. cover iphone 8 custodia outlet Dessutom gör forne BTCC-mästaren och WTCC-föraren Rickard Rydell comeback i en Chevrolet. cover custodia samsung – Det kommer att bli en mycket intressant säsong, många duktiga förare som inte kommer att släppa en millimeter gratis till någon, säger Richard Göransson. Göransson har fördelen av att numera vara veteran i STCC. Han gjorde sin första säsong för WestCoast Racing 2003 och får sägas hitta rätt bra runt de svenska tävlingsbanorna. – En liten fördel har jag väl av det, men den största delen i framgången ligger i att teamet är så väl ihoptrimmat, alla vet vad de ska göra och alla gör sitt bästa. Det är därför vi kunde ta hem totalsegern 2010 trots att vi var ett enbilsteam då, säger han. I år står ytterligare en WCR-lackad BMW 320si på startlinjen. Martin Öhlin kommer från framgångar i Carrera Cup Scandinavia, och ser denna säsong som ett läroår i STCC. Men målsättningen är hög. – Det är klart att det är stora skillnader mot att köra Porsche, kurvhastigheten är mycket högre i BMW:n bland annat. Man använder bilen på ett helt annat sätt.