Bra kval av Martin

Postad av Mediaempire 2011-09-20 17:27

Återigen kvalade Martin Öhlin in som bästa BMW, denna gång som sjua i kvalet på Mantorp efter att ha varit stark i båda kvalomgångarna och haft femte bästa tid i Q1 följt av sjunde bästa tid i Q2. cover shop online – Ett bra kval, vi är bästa BMW och jag tycker det ser bra ut inför racet, säger Martin. samsung custodia outlet Han kommer nu att starta sjua och efter torsdagens testdag och dagens 45 minuter test ser Martin fram emot racet. iphone cover outlet – Det är viktigt att vi är bästa bakhjulsdrivna bil när vi nu startar där vi gör. custodia de samsung galaxy s3 Bilen känns väldigt bra, vi har en bra racebil känns det som efter testerna och vi ska nog klättra. custodia outlet samsung s8 Helgen har börjat bra. cover custodia samsung Under testdagen på torsdagen var Martin Öhlin med i toppen både på förmiddagen och eftermiddagen där teamet testade nya inställningar på bilen. huawei custodia outlet – Vi visade på Knutstorp att vår bil fungerar väldigt bra över en racedistans och nu har vi ägnat testerna här att arbeta vidare med det. Jag ser fram emot morgondagen, avslutar Martin.