Poänggivande tufft andrarace för Martin

Postad av Mediaempire 2011-09-21 16:50

Martin Öhlin tog poäng med en niondeplats i det andra racet för dagen på Mantorp Park efter att ha startat på 14:e plats. cover iphone custodia Han tog sig snabbt upp på poängplatserna där han sen hade en lång fight med Patrik Olssons Volkswagen. – Otroligt frustrerande att ligga bakom deras turbobilar. Så fort vi närmade oss en liten raksträcka försvann han bara igen, sen var jag ifatt i kurvorna och så började det om igen. iphone cover outlet Det kändes lite frustrerande då, berättar Martin Öhlin. Han fick nu ett par poäng för sin niondeplats efter att försökt rädda lite av besvikelsen i första racet där han blev avknuffad redan i starten. – Dagen blev som den nu blev efter det första racet. Nu fick vi några poäng, betydligt färre än vad vi hade räknat med och trott på men så blev det. Jag laddar om till Göteborg, avslutar Martin. Dick Jönsson Wigroth sammanfattade en tuff helg för WestCoast Racing på Mantorp där två poäng var långt ifrån tänkt utdelning denna helgen. – Vi kvalade än en gång in som snabbaste BMW och räknade med en poängrik helg, säger Dick. Två poäng är vi självklart långt ifrån nöjda med. custodia samsung shop Däremot visade Martin än en gång att Knutstorp inte var någon tillfällighet, han är stark och farten är det ingen tvekan om att vi har. iphone custodia outlet Vi kommer få utdelning för det i år, avslutar Dick. iphone cover original Nästa race är Göteborg City Race om fyra veckor.