Tufft race för Martin Öhlin

Postad av Mediaempire 2011-09-21 14:11

Det blev en tuff racestart för Martin Öhlin som redan i starten blev avtryckt i första kurvan och hamnade sist. iphone custodia En bestraffning kort därefter gjorde att han kom ännu längre efter och det blev en 14:e plats i mål. cover shop online – Ett riktigt skitrace rent ut sagt, säger Martin. cover iphone 6 plus custodia outlet Det tog slut redan i starten när jag blev avtryckt av Mattias Andersson och hamnade i gräset. cover iphone Där är man passagerare och jag kom ut på banan mitt i vägen för de andra helt chanslös. samsung custodia s8 Av någon märklig anledning fick jag en bestraffning efter det och tvingades köra straffållan och då var det helt kört. custodia samsung Martin startar nu på en 14:e plats i nästa heat och laddar nu om. – Det blir en lång resa upp i nästa race men målet för bli att sikta på poäng, om jag bara inte blir avtryckt en gång till. Teamchef Dick Jönsson Wigroth tyckte man var värd mer och konstaterar liksom Martin Öhlin att chanserna försvann i starten. cover custodia samsung – Det fanns ingenting Martin kunde göra, han blev avtryckt i starten och då var vårt race i praktiken över. Jag förstår inte vad bestraffningen gällde men det kan vi inte göra något åt nu. Vi hoppas på ett bättre andrarace, vår racepace är väldigt bra men vi måste börja få utdelning för den.