Martin tia på första träningen

Postad av Mediaempire 2011-09-22 15:39

Det blev en bra första träning för WestCoast Racing på Jyllandsringen. cover samsung custodia Teamet arbetade med inställningarna på båda bilarna under det 45 minuter långa passet och det blev en femte bästa tid för Richard Göransson och en tionde bästa tid för Martin Öhlin. – Vi fixade med inställningarna under hela passet och mot slutet kändes det som vi hittade rätt, säger Richard Göransson. Vi har absolut en bra race pace, nu återstår det att se var vi står kvalmässigt. custodia samsung The race is on! Martin Öhlin är hyfsat nöjd efter sitt första officiella träningspass i STCC. samsung custodia original Han körde ett par längre stinter under passet och arbetade liksom Richard med balansen i bilen. Han laddar nu för kval. – Det är väl hyfsat, sammanfattar Martin. Vi fick till bilen under passet och det känns som att vi är starka till racet. Nu gäller det att vrida ur tiden till kvalet. iphone 8 plus custodia outlet Jag är definitivt varm i kläderna nu. cover custodia iphone Kvalet startar 16:10. Test, Jyllandsringen 1 J. Thompson 1:10,476 2 T. Rustad +0,366 3 R. cover iphone outlet Rydell +0,425 4 M. Andersson +0,453 5 R. custodia samsung italia Göransson +0,507 6 J. Watt +0,683 10 M.