Stabilt kval av Martin Öhlin

Postad av Mediaempire 2011-09-23 17:22

Richard Göransson och Martin Öhlin kvalade in åtta respektive nia i det sista STCC-kvalet på Mantorp Park. custodia samsung galaxy Båda gjorde två bra kvalförsök och var nöjda med sina kvalvarv efteråt. – Ett bra jobb tycker jag, säger Richard Göransson. Jag kunde inte fått ut så mycket mer, kanske någon tiondel men inget som kunde förändrat placeringen. Vi vet att vi har svårt att utmana de som kvalade framför oss över ett snabbt varv här men vi har en bra bil för racet. cover iphone custodia Målet är fortfarande att avsluta STCC-karriären med seger och det finns lite olika scenarion. cover samsung custodia Martin Öhlin missade med en knapp marginal att gå vidare till Q2, endast en halv tiondel från den viktiga åttondeplatsen. cover iphone outlet Han startar nu nia imorgon och laddar om för racet. – Det var nära men jag är nöjd med varvet, säger Martin. samsung custodia outlet Det gick inte att få ut så mycket mer och det är väldigt lite som skiljer men det är irriterande att missa Q2 med så liten marginal. Det som är glädjande är att jag startar på innern imorgon och att vi har en bra racebil. samsung custodia outlet Vi ska stressa de andra! Imorgon är det warm-up 09:20 och det första heatet startar 13:05.