Snabb avslutning för Martin i första finalheatet

Postad av Mediaempire 2011-09-24 14:14

Det blev ett tråkigt näst sista STCC-race för WestCoast Racing på Mantorp Park. Martin Öhlin blev avkörd i starten och Richard Göransson gick i mål på en niondeplats efter att under racet tappat mark på Mantorps långa raka i fighten om åttondeplatsen med Mattias Andersson. Han var besviken att inte lyckats hålla åttondeplatsen och säkra pole för det sista STCC-racet. – Det här var det tråkigaste STCC-race jag har kört, suckar Richard. Över varvet var jag väldigt snabb men det hjälper inte något när man tappar fyra till sex billängder på varje raksträcka. cover iphone x custodia outlet Det fanns inget jag kunde göra, vi slåss mot turbobilar och lätta bilar och det blir lätt lite frustrerande. Nu blev det som det blev och det får bli som det blir i det sista STCC-racet. samsung custodia original Martin Öhlins race tog slut redan i den andra kurvan. samsung custodia original Han blev påkörd i ingången till andra kurvan av Tomas Engström som kört av och i återinträdet på banan körde rätt in i Martin. custodia samsung shop – Jag gjorde en miss i starten vilket jag får ta på mig. Jag tyckte jag såg en röd lampa och slog av och där tappade jag ett par platser. Efter det såg jag att Engström åkte av i första kurvan och sen for han bara rätt in i mig när han körde in på banan igen. Det fanns ingenting att göra, styrstaget gick av och det var bara att parkera. iphone cover outlet Richard Göransson startar nia och Martin Öhlin näst sist i det sista STCC-racet vilket startar 15.35.