Stark uppkörning av Martin

Postad av Mediaempire 2011-09-25 10:47

Martin Öhlin stod för helgens uppkörning när han från 16:e startruta körde upp sig till en sjundeplats med fart för mer. Martin Öhlin tog fyra platser redan i starten och avancerade sedan stadigt i racet. huawei custodia – Det var kul att köra race och bilen var helt fantastisk i det andra racet, säger Martin. custodia samsung s8 Jag kände mig helt hemma och det var skönt att kunna göra lite revansch från första racet. Martin startade 12:a i helgens första heat men hamnade fel i starten och tappade ett par platser. Han var på väg upp igen när han tvingades bryta med trasig hjulupphängning. iphone cover original – Det är mycket intryck från min första STCC-helg. Ett är att jag måste kvala bättre för att inte starta så långt bak men vi visade att farten finns i race 2. Men först och främst hoppas jag nu att Richard snabbt blir bättre, det var en otäck olycka och jag hoppas han snart är på benen igen, avslutar Martin. Dick Jönsson Wigroth gladdes åt Martin Öhlins uppkörning i det andra heatet efter en annorlunda tävlingshelg för teamet. – Det blev en annorlunda helg för oss men vi lämnade tydliga styrkebesked i racen, säger Dick. cover custodia samsung Richard gjorde ett fantastiskt första race och Martin var lika stark i det andra racet. Helgen blev inte som vi tänkt oss med Richards olycka men Martin gjorde en stark avslutning åt oss. Martin Öhlins teamkamrat Richard Göransson ledde det första racet med över åtta sekunder när han på det näst sista varvet drabbades av en våldsam olycka och körde av i första kurvan. Richard var vid medvetande men togs till sjukhus i Århus där man konstaterade frakturer på två ryggkotor och en rehabiliteringstid på tre månader. Mer information om Richards olycka och tillstånd finns på www.westcoastracing.se. cover iphone 8 plus custodia outlet Martin Öhlin var tillsammans med resten av teamet kvar i Danmark på lördag kväll för att följa Richards tillstånd.

  • Jenny

    Bra jobbat!