Poäng i sikte för Martin Öhlin

Postad av Mediaempire 2011-09-30 18:26

Säsongens hemmarace väntar för WestCoast Racing. På den snabba banan i Falkenberg har en WestCoast-förare varit på pallen i varje race sedan 2004. Richard Göransson har fyra pallplatser varav en seger på de senaste fyra racen. Han har helgens målsättning klar. – Det är en hög och ambitiös målsättning men det är klart att vi ska sikta på att stå på pallen i båda racen. Det är teamets hemmarace och vi har teamfest efteråt så varför inte fira med med lite pallplatser? Jag är inte med och slåss om mästerskapet nu så bra racehelger känns extra viktiga och Falkenberg är en bana där vi alltid är starka, säger Richard som vann senast i Göteborg i sin comeback. custodia de telephone samsung galaxy I torsdagens officiella STCC-test hade Richard sjätte bästa tid. Han tror inte det betyder något särskilt för helgen. – Test är test, direkt efteråt känner man sig alltid lite allmänt förvirrad eftersom vi testar så mycket olika saker. cover iphone custodia outlet Jag är inte nöjd med tiden men jag är väldigt nöjd med känslan i bilen. Det är inte på testerna det delas ut poäng och det blir en helt annan sak när det är dags för kval och race. Det ser ut att bli kallare till helgen så då har det här mindre betydelse för chanserna i helgen. Vi siktar som sagt högt, avslutar Richard. custodia silicone samsung a8 Martin Öhlin fokuserade sin testdag på många varv och han gick igenom mycket nya inställningar på sin bil. Han hade 13:e bästa tid. – Självklart vill man vara högst upp på varje tidslista men idag var det inte en sådan testdag, säger Martin. Vi testade väldigt mycket nytt på bilen och la fokus på det istället. cover iphone outlet Nu ska jag bara försöka sortera ut vad vi gick igenom men det är igång. Martin hoppas på en poängrik helg i Falkenberg på en bana där han trivs bra. Han tror på en bra utdelningen på den snabba banan. custodia samsung – Banan och jag gillar varandra. Det är en rolig men samtidigt svår bana att racea på och det är lätt att tappa tid. Jag trivs bra och tror på en bra helg. Det vore inte dumt att få med sig poäng hem och det vore jättebra att få med sig mycket poäng hem från båda racen. custodia samsung italia Det är ett självklart mål, så mycket poäng som möjligt. Tävlingshelgen inleds på fredag eftermiddag med ett träningspass följt av de två kvalpassen som startar 17:20.