Öhlin siktar på nya pallplatser

Postad av Mediaempire 2012-08-31 08:47

Det är några revanschsugna WestCoast-förare som förbereder sig för TTA-helgen i Anderstorp. Men en av dem är laddad för mer framgångar efter en pallplats i Karlskoga och två inhopp i teamets GT-bil i tyska ADAC GT Masters.
– På Anderstorp ska jag göra allt för att fortsätta på det vi startade i Karlskoga sist, säger Martin Öhlin bestämt. Det kändes som det äntligen släppte för mig i TTA där och nu är jag riktigt laddad för att ta revansch för Anderstorp i våras. Jag har haft två roliga GT-helger med teamet i GT Masters också så allting känns bra. Målet är självklart en ny pallplats den här helgen. Konkurrensen är tuff och det är inte alls självklart men nu kan jag inte ha ett lägre mål än det. Jag ser fram emot den här helgen!

Richard Göransson hade ingen lyckad helg i Karlskoga, poänglös efter en starthelg samtidigt som mästerskapsledaren vann. Richard misslyckades i kvalet på Anderstorp i våras men stod för en mäktig uppkörning.
– Mästerskapet är inte i våra händer längre, nu är det hos Ekblom och Polestar, säger Göransson. Det tråkiga var att det kändes bättre inför Karlskoga än Falkenberg där vi vann men tyvärr fick vi ingen utdelning för det, tyvärr ingenting vi kunde göra något åt. Känslan är densamma inför Anderstorp, vi känner oss trygga och dvi var snabba där sist. Något annat mål än en seger finns aldrig.

Fredrik Larsson hade också en besvärlig helg i Karlskoga. Han var liksom Göransson ett offer för starten i Karlskoga och tvingades bryta racet direkt. Tredjeplatsen på Anderstorp i våras ska Larsson nu förbättra.
– Jag hoppas verkligen på en problemfri helg nu efter motorras och bromsproblem, säger Fredrik. Om jag får en problemfri helg kommer resultaten och nu behövs det rejält med poäng. Vi får se vad helgen har att erbjuda men pallen är ett minimimål och seger är det jag siktar på. Vi var snabba på Anderstorp i våras och då hade vi inte lika bra koll på bilen som nu. Vi har inga problem med vår racepace så om vi får ihop kvalet ser det bra ut. Jag är sugen!