Martin nöjd efter första TTA-testet

Postad av Mediaempire 2012-09-02 22:16

Det var fyra mycket nöjda WestCoast-förare som kunde summera första testdagen med teamets nya BMW Silhouette Replica på Gelleråsen. cover iphone 7 custodia outlet Richard Göransson var näst snabbast på förmiddagen, hade snabbaste tid på eftermiddagen och totalt över dagen hade han näst snabbaste tid efter en problemfri dag. – Jag måste säga att jag är imponerad av teamet, säger Richard. cover iphone custodia Vi har inte haft några som helst problem och har kunnat börja lära känna bilen. Allting har suttit som en smäck och fungerat, verkligen imponerande. Bilen är riktigt kul att köra och nu kan vi börja arbeta mer med balansen och inställningar. Martin Öhlin hade också en bra dag och hade femte bästa tid totalt. – Det är kul att äntligen vara igång igen och det har varit i stort sett helt problemfritt, säger Martin. Alla har verkligen gjort ett superjobb i teamet och det har gjort att vi har kunnat börja jobba med bilen. Vi har börjat hitta en grundbalans och allting känns väldigt bra, trots att vi inte ens har börjat jaga några tider än. custodia samsung shop Precis före Martin Öhlin slutade Fredrik Larsson som hade testets fjärde bästa tid. För honom var det här första gången han överhuvudtaget körde en TTA-bil och det gav positiva intryck. – Jag har fått ut det jag ville från dagen, berättar Fredrik. Bilen är speciell men väldigt rolig att köra och idag har allting fungerat vilket har gjort att vi har kunnat bekanta oss med allt nytt och jobba ihop oss. Det har varit en bra testdag och det var länge sedan man såg så mycket folk på plats på en testdag vilket är extra roligt. cover samsung custodia Nu jobbar vi vidare på Anderstorp, en bana som är helt annorlunda mot den här så det ska blir spännande att se hur bilen fungerar där. Andreas Ebbesson var bra med under förmiddagspasset och hans bästa tid där var testets sjätte bästa tid. Problem under eftermiddagen betydde att han blev stående under större delen av andra passet men han lämnade ändå Gelleråsen nöjd med första dagen. custodia samsung outlet – Man kan inte räkna med att allting ska fungera när det är helt nytt men jag är ändå väldigt nöjd med första testdagen, summerar Andreas. cover samsung custodia Vi hade lite strul på eftermiddagen men fick mycket kört på förmiddagen. Det är en väldigt kul bil och jag känner redan att jag kommer trivas bra med den. custodia huawei p smart Vi har kunnat börja jobba på balansen i bilen och nu fortsätter vi imorgon. Samtliga TTA-team beger sig nu till Anderstorp där de officiella testerna fortsätter under torsdagen och fredagen.