Öhlin och Ebbesson redo för TTA-premiär

Postad av Mediaempire 2012-09-08 11:32

Martin Öhlin och Andreas Ebbesson är efter tre testdagar redo för TTA-premiär och ser med förväntan fram emot säsongens första TTA-race i helgen på Gelleråsen i Karlskoga. De två kör varsin BMW Silhouette Replica för WestCoast Racing. custodia samsung a8 2018 Martin Öhlin avslutade de tre testdagarna med en bra känsla och ser nu fram emot premiären på svenska favoritbanan Gelleråsen. huawei custodia – Jag är väldigt spänd och förväntansfull inför premiären, säger Martin. Det är med ett extra pirr man inleder säsongen i år med så mycket som är nytt och ovisst. custodia samsung Jag hoppas och tror att det här kommer att bli häftigt som tusan. custodia de telephone samsung Tävlingsformatet är annorlunda med ett långt race så det blir intressant att se hur det utvecklar sig. Det är inte nödvändigtvis så att de som är snabba i början av racet kommer att vara det i slutet. Det här kommer att bli riktigt spännande, det är tufft motstånd och samma förutsättningar för alla så jag är ödmjuk inför uppgiften men räkna med att jag är laddad som tusan! Hans teamkamrat Andreas Ebbesson var riktigt nöjd med sina tre testdagar i nya bilen. Han var bra med alla tre dagar och längtar nu till säsongsstarten och öppningsracet i TTA på Gelleråsen i helgen. – Det här ska bli riktigt kul och det känns väldigt bra efter testerna, säger Andreas. Vi hittade en bra känsla i bilen till sist vilket känns lovande för helgen. cover custodia iphone Vi vet inte helt hur vi ligger till tidsmässigt vilket är spännande men vi vet att det finns tid att hämta. Motståndet är grymt men efter testerna har vi sett att vi är med och slåss om det och det känns fantastiskt bra. iphone cover original Nyckeln i helgen tror jag blir att göra ett bra kval och sen överleva första kurvan. Om teamets alla fyra bilar kan få en bra start på racet kommer vi att vara starka. Det är ett långt race också så däcken blir en intressant faktor mot slutet av racet.