Martin Öhlin hoppar in i GT Masters på Red Bull Ring

Postad av Mediaempire 2012-09-09 17:34

WestCoast Racing inleder med en ny förare inför andra halvan av säsongen i ADAC GT Masters. custodia de telephone samsung galaxy Teamets svenska TTA-förare Martin Öhlin delar bilen med Fredrik Lestrup på Red Bull Ring nu i helgen och på Lausitzring två veckor senare. Martin Öhlin ersätter Martin Matzke i de två kommande racen. cover iphone 8 plus custodia outlet – Vi planerade tillsammans med våra partners inför säsongen att Martin Öhlin skulle köra två race i ADAC GT Masters med oss och nu var en lämplig tidpunkt att göra det, förklarar teamchef Dick Jönsson Wigroth. Martin kommer att köra de två kommande racen tillsammans med Fredrik Lestrup. Vi vill samtidigt tacka Martin Matzke för hans insatser för oss de fyra första helgerna och har alla dörrar öppna för säsongens två sista tävlingshelger. cover iphone outlet Martin Öhlin gör i år sin tredje säsong för WestCoast Racing och tävlar i år för teamet i nystartade svenska mästerskapet TTA. Han har också kört ett race i år för WestCoast Racing i svenska GT-mästerskapet tillsammans med Fredrik Lestrup ochs er nu fram emot att möta konkurrensen i ADAC GT Masters. cover iphone 8 plus custodia outlet – Det ska bli kul att göra debut i GT Masters och köra Z4:an igen, säger Martin. Jag förväntar mig att det blir en tuff men rolig helg på Red Bull Ring som är en rolig bana. Jag ser fram emot att köra Z4:an för ett svenskt team i Europa och att dela bilen med Fredrik. Vi har jobbat bra tillsammans tidigare och målet är självklart att göra vårt bästa. custodia samsung shop Fredrik Lestrup ser fram emot att vara igång med säsongen igen och att tävla på Red Bull Ring, en bana han inte har tävlat på tidigare. – Det ska bli väldigt kul att ha Martin Öhlin som teamkamrat, säger Fredrik. Vi jobbar bra ihop och jag hoppas vi kan ha en problemfri helg den här helgen. Red Bull-banan verkar väldigt spännande men det är svårt att säga hur väl den passar bilen. Den har partier som talar till vår styrka men också några längre raksträckor. Det ser ut att vara svårt att köra om vilket gör kvalet extra viktigt den här helgen. Jag ser fram emot en bra helg på en fantastisk anläggning.