WestCoast Racing bra med TTA-test i Karlskoga

Postad av Mediaempire 2012-09-11 18:59

WestCoast Racing var bra med på de sista testerna inför tävlingspremiären i TTA – Elitserien i Racing imorgon lördag. Richard Göransson var tvåa i första testpasset och trea i andra testpasset och BMW Dealer Team-föraren summerade bra testdagar inför säsongsstarten imorgon. – Vi har varit topp-3 i alla tester så vi är helt klart bra med, säger Richard. Jag är nöjd men imorgon är det racedag och det är då det gäller. cover iphone custodia outlet Vi har bra fart men mycket att fundera på över kvällen. Martin Öhlin hade också bra testpass på Gelleråsen och WestCoast Racing-föraren hade tredje bästa tid på första testet och sjätte bästa tid på det andra testpasset. custodia samsung – Det går ju bevisligen fort och vi är med men vi har en hel del att fundera på, säger Martin. Det är mycket som är nytt och även om det går fort känns det som det finns mycket mer att hämta. Vi har lite att tänka på under kvällen men vi är nöjda så här långt. Andreas Ebbesson var åtta respektive nia i de två testpassen och tyckte också det var en bra testdag. – Fartmässigt är jag nöjd, det är väldigt tätt och vi är med men det finns mer att ta. Känslan i bilen är på gång nu men vi har en del att fundera över som alla andra. cover custodia iphone Det har varit en ok testdag, sammanfattar Andreas. Under förra veckans test på Gelleråsen fick Fredrik Larsson lite kört, tid som han tog igen under testpassen idag. custodia samsung shop Han hade åttonde bästa tid i första testpasset och tolfte bästa tid i det andra passet. – Idag har vi nog testat allting och varvtiderna har inte alls varit mitt fokus, säger Fredrik. custodia samsung Vi har gjort massor av ändringar för att lära känna bilen bättre och det känns som vi börjar hitta rätt. iphone 7 custodia outlet Det har varit lite småstrul men inget allvarligt utan helt förväntat för en testdag. Det är imorgon det gäller, då är det race och tills dess ska vi ta fram en blixtsnabb set-up! Imorgon är det kval i TTA kl. 11.00 och racet startar 15.15.