Martin Öhlin på poängplats i TTA-premiären

Postad av Mediaempire 2012-09-12 17:53

Fyra hela bilar i mål på poängplats i topp-10 0ch Richard Göransson på pallen. cover iphone outlet WestCoast Racing hade en bra säsongsstart i TTA – Elitserien i Racing och teamchef Dick Jönsson-Wigroth pustar ut efter målgång. – Det känns helt otroligt att det nu är igång och att det första racet är kört, säger Dick. Vi fick alla bilar i mål, hela och på poängplats och det är jag supernöjd med. Allt det jobb som ligger bakom och den spänning man haft inför det här har betalat sig och det var en bra premiär. Det här är framför allt en mekanikerseger, våra mekaniker har gjort ett superjobb och offrat all sömn för att våra fyra bilar skulle bli klara i tid. Idag gick alla bilar i mål och tog poäng och vi hade inga tekniska problem. En riktig mekanikerseger! Richard Göransson gick i mål främst av teamets förare, BMW Dealer Team-föraren slutade på en tredjeplats efter att under loppet länge legat tvåa innan han i en fight med Fredrik Ekblom fick ge sig. Han var nöjd med säsongssstarten efteråt. iphone cover outlet – En fantastisk premiär tycker jag och idag har vi lagt grunden till något nytt vi nu bygger vidare på. Jag är otroligt nöjd att TTA har startats. cover iphone För min del blev det en tredjeplats efter en fight mellan framför allt mig och bilen, förklarar Richard. Det var svårkört och svettigt i bilen och ett tufft race, och när Ekblom kom ikapp visste jag att klockan var slagen. Jag är nöjd, samtliga fyra bilar i teamet gick i mål och tog poäng. Ett extra stort grattis till Linus, idag dängde han till oss men det ska inte bli en vana. Nu blickar jag fram mot 24-timmars på Nürburgring nästa vecka och efter det är det fokus på Anderstorp där vi alla börjar om igen. Den andra BMW Dealer Team-föraren Fredrik Larsson gick i mål på en femteplats, en insats han är mer nöjd med än själva slutresultatet. – Det var ett kontrollerat race för min del med lite strul men en femteplats är helt ok, säger Larsson. Det viktiga är att vi fick köra en hel racedistans och vi lärde oss väldigt mycket. Det hade varit kul med pallen men vi hade inte det sista lilla extra idag. Jag är nöjd med premiären, första racet är avklarat och samtliga bilar i teamet gick i mål och tog poäng. Nu blir det nya tag till Anderstorp och en helt annan typ av bana. Martin Öhlin startade på en åttondeplats och gick i mål på en sjundeplats. Efter en period med säkerhetsbil efter drygt halva racet gjorde Martin ett försök att ta ytterligare en placering i omstarten men fick ge sig. Han hade siktat högre men var nöjd med att premiären klarades av med hel bil och mästerskapspoäng. – Nu är premiären gjord och vi tjänade en plats i racet och tog oss i mål med hel bil och poäng, säger Martin. Jag kan inte vara överlycklig över slutresultatet men det var en ok insats. Jag hade lite problem med understyrning och det var svårt att göra så mycket. samsung custodia outlet Vi lär oss däremot nytt för varje varv vi kör så det var nyttiga racevarv idag. cover samsung custodia Nu laddar vi om för Anderstorp. Sista poängplatsen togs av Andreas Ebbesson som körde i en klunga med bland annat WestCoast Racing-teamkamraten Martin Öhlin. En dålig start kostade en del och efteråt tyckte Andreas att det var ett ok race där man borde ha kunnat vara högre upp. – Det flöt på men det var oflyt också kan man säga, berättar Andreas. Starten är inte mycket att säga om, jag gjorde helt enkelt en dålig start och tappade tre till fyra placeringar. Jag kunde ta tillbaka dem men sen var det inte så mycket att spela på. cover iphone 6 custodia outlet Det viktiga är att bilen är i mål och hel och att alla fyra bilar i teamet tog poäng. Vi borde ha varit med längre upp och det har vi fart till så nu ska vi fokusera om på Anderstorp. Nästa tävling i TTA – Elitserien i Racing körs på Anderstorp 2 juni.