Inga poäng trots stark uppkörning på Red Bull Ring

Postad av Mediaempire 2012-09-13 10:45

Ett snabbt depåstopp och ett par fria varv. cover iphone outlet Så kunde WestCoast Racing klättra från 30:e plats till 16:e plats i mål. Totalt blev det ändå poänglöst på Red Bull Ring, en bana som inte visade sig passa så bra för BMW-bilarna. I helgens andra race i ADAC GT Masters på Red Bull Ring kunde WestCoast Racing bygga vidare på farten från lördagens race och klättrade 14 platser under racet. Nyckeln var ett tidigt depåstopp som också var ett av racets snabbaste. cover custodia samsung Fredrik Lestrup inledde racet men var fast i trafik och kom aldrig riktigt loss under den första stinten fast bakom bilar som var snabbare rakt fram. När depåfönstret öppnades valde man därför att gå i depå tidigt för det obligatoriska förarbytet och Martin Öhlin kunde komma ut med ett par fria varv och kunde ta flera placeringar. iphone 8 plus custodia Mot slutet fastnade han bakom ett par långsammare bilar som dock var snabba rakt fram och racet avslutades sedan bakom säkerhetsbil. Det hindrade ytterligare klättring genom fältet. custodia samsung shop ¬– Jag är rätt nöjd med min stint, säger Martin. Vi gjorde ett väldigt bra stopp idag och jag kunde få några fria varv och kunde köra på bra tider. Tyvärr fastnade jag sedan bakom en Camaro i några varv innan jag lyckades ta mig förbi. Bilen fungerade väldigt bra och däcken höll bra hela racet. Resultatmässigt är det inte vad vi önskade men på en bana som inte passade vår bil lyckades vi få till bra fart till slut. En bra uppladdning inför TTA nästa helg och jag ser fram emot nästa GT Masters-race på Lausitzring, ännu en ny bana för mig. – Min stint var väldigt rörig och jag är inte särskilt nöjd, säger Fredrik. Det var kaos i starten och två gånger tvingades jag köra utanför banan för att undvika bilar som snurrade framför och det kostade mig några platser. Efter det var jag fast i trafik och det var helt rätt beslut att gå i depå tidigt för att komma loss från trafiken och ge Martin några fria varv. Det här blev en tuff helg för oss resultatmässigt där banan inte passade vår bil. cover iphone custodia Nu laddar vi om för Lausitzring, också en bana där vi vet att vår bil kommer få det svårt.