Öhlin tvingades bryta efter bra race i Göteborg

Postad av Mediaempire 2012-09-16 18:56

Stadsracet i Göteborg blev en tuff historia för WestCoast Racing. Endast en av teamets fyra bilar nådde mål, Andreas Ebbesson som gjorde säsongsbästa med en sjundeplats. Fredrik Larsson, Richard Göransson och Martin Öhlin tvingades alla att bryta racet efter närkontakt med Göteborgsbanans oförlåtande räcken. För Andreas Ebbesson blev det säsongens bästa placering med en sjundeplats i mål, men han var lite besviken över sitt race. – Vi hade bra tempo i racet men tyvärr var jag fast bakom Linus Ohlsson alldeles för länge. cover iphone 8 plus custodia outlet När jag väl kom om honom hade jag inga problem att komma ikapp och matcha tempot de framför hade, men tyvärr var det försent då. Man kan sammanfatta det med att det var skönt att vi fick till farten till racet men synd att vi fastnade för länge bakom Linus, sammanfattade Andreas sitt race. Förste WestCoast-förare att bryta racet var Fredrik Larsson som på varv 11 fick överstyrt i chikanen på baksidan, tappade bilen och träffade muren. Han tvingades i depå där man konstaterade att racet var över. iphone cover outlet – Jag hade stora problem med överstyrt i början av racet, förklarade Larsson. Jag tvingades köra med stora marginaler i chikanerna och hade jag inte gjort det hade det här slutat betydligt värre. Det är självklart inte bra. Vi hade kanske inte kunnat vinna idag men vi hade en bil för en fjärdeplats och det är dyrbara poäng att tappa. Det är dyrbart att nolla och vi kan inte nolla något mer race nu. Nu tar vi revansch i Falkenberg! Två varv senare blev det Richard Göranssons tur att bryta racet. Han körde på däck som låg mitt i banan efter att en Citroën träffat däcksbarriären i chikanen på banans baksida och släpat ut däcken på banan. – Jag hade inte en chans att se däcken och väja, sa en uppgiven Richard. Det här blev rent ut sagt en riktig skitdag. cover custodia iphone I slutet av racet var det en omstart efter en period med safety car. Martin Öhlin hade fram tills dess haft en bra race och avancerat stadigt. custodia samsung shop Han låg sexa och gjorde en bra omstart och fick omgående chans att passera Fredrik Ekblom på femteplats när denne tog höjd och tryckte in Martin Öhlin i depåräcket. custodia samsung Martin tvingades bryta racet med skadad bil. – Det är typiskt att det ska hända när det känns och går bra, suckade Martin. Racet rullade på bra fram tills dess och vi hade kunnat bli minst sexa idag. Jag tror inte Ekblom gjorde det medvetet men det kändes väldigt konstigt.