Bra testdag för Öhlin på Gelleråsen

Postad av Mediaempire 2012-09-18 10:06

Martin Öhlin hade en bra testdag på Gelleråsen under fredagen och var näst snabbast i båda passen. Under förmiddagspasset var det bara teamkamraten Fredrik Larsson som var snabbare och på det torra eftermiddagspasset var Öhlin återigen näst snabbast. – Helgen har börjat bra, säger Martin. cover shop online Första säsongshalvan var inte bra och vi måste komma tillbaka och ta poäng under de sista fyra helgerna nu. Jag gillar Gelleråsen och vi har haft en bra och effektiv testdag. Nu ska vi bara se till att få med oss det här till kvalet och racet idag. cover iphone Överlag var det en bra testdag för WestCoast Racing. cover custodia huawei Fredrik Larsson var snabbast på förmiddagen där WestCoast Racing lade beslag på de tre första platserna med Richard Göransson som hade tredje bästa tid. iphone cover outlet I det andra passet var Richard fjärde snabbast medan Fredrik Larsson tvingades avbryta träningspasset tidigt efter en avåkning. iphone 7 custodia outlet – En blandad dag, säger Fredrik. cover custodia iphone Vi är bra med men tyvärr tappade vi värdefull tid när jag åkte av på eftermiddagen.