Martin Öhlin i första startled på Gelleråsen

Postad av Mediaempire 2012-09-18 12:30

Martin Öhlin fortsätter notera topptider under TTA-helgen på Gelleråsen. custodia silicone samsung a8 Efter att ha varit näst snabbast i båda träningspassen slogs Martin Öhlin om pole position på en upptorkande bana i kvalet. samsung custodia outlet Till slut skiljde det bara en tiondel mellan Martin Öhlin och mästerskapsledande Fredrik Ekblom när kvalet rödflaggades med en minut kvar. Martin Öhlin är mycket nöjd med att vara tillbaka och stå i första startled. samsung custodia – Äntligen! Nu fungerade det som det skulle och det kändes inte ens som jag behövde ta i. cover samsung custodia Vi har helt klart farten den här helgen och pole var nog möjligt men jag är nöjd med första startled. Det är ytterspår i starten men som det ser ut nu är det också det torra spåret. Vi får se helt enkelt, jag ser fram emot racet och är nöjd med kvalet, säger Martin. För de andra WestCoast Racing-förarna var det värre. Richard Göransson kvalade in som en besviken 12:a efter att kvalet rödflaggades när han skulle utnyttja ett sista försök på slicksen på den upptorkande banan. – Vi tajmade det här kvalet fel helt enkelt, suckade Richard. Jag hade mitt varv kvar på slicks när det rödflaggades och vi var fel ute när det torkade upp. Det är helt enkelt surt som fan. Fredrik Larsson brottades med bromsproblem under sitt kval, hur han än bar sig åt ändrades bromsbalansen och han var mycket besviken med en 13:e plats. – Bromsarna fungerade inte idag, ett problem igår som har blivit värre och hela körningen kommer ut rytm. Vi måste hitta en lösning på det till racet, just nu känns det inte särskilt kul. custodia iphone Lika undrande var Andreas Ebbesson som haft problem under helgen och i kvalet blev det en femtondeplats. – Det är en katastrof. iphone cover original Det fungerar inte för oss och jag vet faktiskt inte varför. Det här kommer att bli ett kämpigt race.