Öhlin på pallen i händelserikt Kanonlopp

Postad av Mediaempire 2012-09-18 16:51

Martin Öhlin tog sin första pallplats i TTA efter en säker körning i ett händelserikt och kaotiskt Kanonloppet på Gelleråsen. Stockholmaren har varit säker hela helgen med topptider i samtliga pass och när det väl var dags för race gjorde han inte ett misstag trots tuff körning i fältet och svåra förhållanden med lätt regn. – Det måste vara mustaschen, skrattade Martin. Det har gått bra den här helgen, jag har kommit underfund med hur man kör de här bilarna nu och då kommer resultaten. Det är otroligt skönt och jag fick till och med plocka fram lite Nürburgringtakter när det började regna när vi var ute på slicks. Martin höll sin placering i starten trots att han själv var allt annat än imponerad av sin egen start. Därefter uppvaktade han ledande Ekblom hårt även efter två perioder med omstart efter säkerhetsbil men mot slutet av racet mattades farten något och han kunde inte hålla Thed Björk bakom sig. – Min start var helt urusel om jag ska vara ärlig och det spräckte planen för mitt race. Jag hade ändå bra häng på Ekblom och kände att jag var lite snabbare men kunde inte komma om. För att inte koka upp däcken slog jag av lite för att spara mig mot slutet. Istället kom Thed ikapp och jag kunde inte försvara mig utan att helt köra sönder däcken. Hur som helst ett bra resultat och nu har vi inlett andra halvan av säsongen så bra som vi hoppades göra, avslutar Martin. WestCoasts övriga förare föll offer för ett kaotiskt och händelserikt race. Andreas Ebbesson gick i mål på en sjätteplats, Richard Göransson tolva efter att ha blivit påkörd i starten och Fredrik Larsson tvingades bryta redan på första varvet i samma startincident. – Det blev fullkomlig trafikstockning framför och alla körde in i alla, berättar Fredrik. Jag fick stopp på bilen men blev påkörd bakifrån och flög in i Richard som sen flög in i bilen framför. custodia samsung a8 2018 Börjar det skit slutar det oftast så också, ingen rolig dag alls. På Anderstorp måste jag ta revansch! Richard Göransson var också uppgiven efter att också haft en besvärlig dag från start till slut. – Det första varvet var helt kaotiskt och jag försökte hålla mig undan men det var tvärstopp överallt, suckar Richard. huawei custodia outlet Jag visste att det skulle bli tufft det första varvet men det blev ännu värre. Vi hade en bil att fightas om segern med idag även från 12:e plats men så blev det inte. En tråkig dag från start till slut. Nästa TTA-race är på Anderstorp om två veckor. Resultat, topp 10 Anderstorp 1: F. Ekblom 2: T. cover custodia samsung Björk + 0,803 3: M. iphone 8 plus custodia outlet Öhlin + 2,184 4: L. Ohlsson + 2,537 5: R. custodia samsung italia Dahlgren + 10,049 6: A. Ebbesson + 13,348 7: A. Danielsson + 14,108 8: S. Söderberg + 15,865 9: R. Rudholm + 19,340 10: D. cover custodia iphone Haglöf + 20,317 12: R.