Tuff GT-helg väntar på Lausitzring

Postad av Mediaempire 2012-09-23 16:19

Det väntar en tuff GT-helg för WestCoast Racing på Lausitzring utanför Berlin i helgen. custodia outlet samsung s8 Banan bestående av en del av ovalbanan samt en bana på innerfältet bestående av en lång raksträcka och ett par långsammare kurvor har tidigare visat sig vara tuff för BMW-bilarna. Fredrik Lestrup och Martin Öhlin kör för WestCoast Racing i helgen och de har målsättningen klar för sig. cover custodia samsung – Det här är inte den bästa banan för vår bil så målsättningen är först och främst att vara bästa BMW-team i helgen, säger Fredrik. custodia samsung galaxy Precis som på Red Bull Ring sist har vi tuffa förutsättningar och det kommer nog vara bilar med i toppen som normalt inte är där. Om vi kan ta poäng i racen vore det ett väldigt bra resultat. Det är svårt men inte omöjligt och det första målet är att åtminstone vara bästa BMW. Det här blir också andra helgen för mig och Martin som teamkamrater. iphone cover outlet Vi hittade ett bra samarbete i Österrike och nu har vi chans att bygga vidare på det och det kommer också vara viktigt för att göra en så bra helg som möjligt. Det blir en intressant helg! Martin Öhlin kommer till Lausitzring med sin GT Masters debut avklarad och den första pallplatsen i TTA i bagaget. custodia huawei outlet Nu väntar ännu en ny bana han inte kört på tidigare men Martin tror det finns chanser till en bra helg. – Nu har jag en helg i GT Masters bakom mig och vet mer om hur det fungerar, säger Martin. cover custodia iphone Nya banor är inget problem att lära sig, här blir utmaningen istället att försöka få bilen att fungera så bra som möjligt på den här banan som inte är den mest lämpade för vår bil. Jag och Fredrik arbetade bra tillsammans direkt första helgen som teamkamrater och har liknande önskemål om bilen och det kommer att vara viktigt den här helgen. Målet är att försöka vara bästa BMW och sen slåss så högt upp som möjligt.