Bra kval men inte tillräckligt på Lausitzring

Postad av Mediaempire 2012-09-24 19:28

WestCoast Racing kvalade in på en 14:e respektive 19:e plats på Lausitzring. cover iphone 8 custodia Martin Öhlin kvalade in på en 14:e plats med 1:45.0 i första kvalgruppen och Fredrik Lestrup körde 1:44.7 i kvalgrupp 2 vilket räckte till en 19:e plats. cover iphone 8 plus custodia outlet Martin Öhlin var nöjd efter sitt första kvalpass på den tekniskt svåra Lausitzring men var inte nöjd med placeringen. samsung custodia – Jag tycker jag gjorde ett bra kval men det går inte att vara nöjd med placeringen, säger Martin. cover samsung custodia Körningen är jag faktiskt nöjd med, det hade gått att få ihop ett par tiondelar till men placeringsmässigt hade det inte gjort så stor skillnad. iphone cover outlet Vi visste att det skulle bli svårt här och vi startar längre bak än vi skulle önska. custodia de samsung Det ser ändå ut som vi har bra racefart och från 14:e plats har vi möjligheter att ta poäng imorgon om vi gör ett bra race och depåstopp. cover custodia iphone Fredrik Lestrup hade liknande känslor efter sitt kval där han fick ihop flera bra varv men fick se några andra team förbättra sig ytterligare från första kvalpasset. – Det är svårt att säga att man är nöjd efter att ha kvalat 19:e, säger Fredrik. Ändå tycker jag att min körning fungerade bra och att jag fick ut det mesta ur bilen. Vi är för långt efter och det blir två utmanande race. Racemässigt verkar vi ändå hänga med bättre än över ett kvalvarv så chansen att ta poäng i båda racen är inte borta om vi gör två riktigt bra race.