Inga poäng i säkerhetsbilsdrabbat lopp

Postad av Mediaempire 2012-09-25 16:29

I ett race avbrutet av flera perioder bakom säkerhetsbil gick WestCoast Racing i mål på en 15:e plats. Det blev få varv i racetempo på Lausitzring efter att säkerhetsbilen tvingades ut flera gånger efter olyckor. Martin Öhlin tog första stinten och gjorde en bra start och hade flera fighter under sin stint men också två perioder bakom säkerhetsbil. samsung custodia outlet Kort efter att depåfönstret öppnades efter 25 minuter kraschade en Porsche på ovaldelen av banan i sista kurvan och WestCoast Racing reagerade snabbt med att ta in Martin för det ordinarie depåstoppet. Kort därefter kom säkerhetsbilen ut och resten av fältet hann göra sina stopp innan depån stängdes som brukligt under säkerhetsbilsanvändning. cover custodia samsung Martin lämnade över till Fredrik Lestrup som kom ut på en 12:e plats. – Jag är hyfsat nöjd med min stint, säger Martin. cover custodia huawei Jag hade flera fighter med en Ford GT40 under de varv det var grönflagg och vi bytte positioner ett par gånger. Tyvärr var det för många varv bakom säkerhetsbil både i början och slutet av stinten. Daniel (Rahm, raceingenjör) tog ett snabbt beslut att ta in mig när vi misstänkte att säkerhetsbilen skulle komma ut. Det tjänade vi en placering på men tyvärr räckte det inte till poäng idag. cover iphone 7 plus custodia outlet Fredrik Lestrup kom ut 12:a och inledde sin stint med många varv bakom säkerhetsbil. Med bara 15 minuter kvar av racet gick omstarten. Det blev en rörig avslutning på loppet där Fredrik Lestrup till slut gick i mål på en 15:e plats. huawei custodia – Jag är inte nöjd, säger Fredrik. cover iphone x custodia outlet Jag gjorde en dålig omstart och kunde inte fightas och tvingades istället försvara mig alltför mycket. custodia samsung shop Det kostade mycket tid och jag tappade några platser istället för att avancera. Jag är besviken, det var en svår stint med så många varv bakom säkerhetsbil men vi hade chans på poäng efter Martins första stint och ett bra depåstopp men tappade istället. I race 2 imorgon söndag som startar 12:30 är det Fredrik Lestrup som tar första stinten.