Fredrik Lestrup och Martin Öhlin i GT-race för WestCoast på Anderstorp

Postad av Mediaempire 2012-09-30 14:08

Till helgen gör GT3 Cup entré i Swedish GT och WestCoast Racing kommer till start med teamets BMW Z4 GT3 som man normalt tävlar med i tyska ADAC GT Masters. På Anderstorp kommer bilen köras av Fredrik Lestrup som är en av teamets två ordinarie förare i ADAC GT Masters och Martin Öhlin som dubblerar i helgen med både TTA och Swedish GT. cover iphone 8 plus custodia – Jag ser fram emot att dela bil med Martin, säger Fredrik. Vi känner varandra väl men har aldrig varit teamkamrater förut så det kommer att bli roligt och jag tror vi kommer arbeta bra ihop. Fredrik vann Swedish GT-mästerskapet ifjol efter fyra segrar på fyra race och på Anderstorp vann han tillsammans med Fredrik Larsson. Han ser fram emot att vara tillbaka på Anderstorp och tror också det är ett bra tillfälle för teamet att förbereda sig inför den tredje deltävlingen i tyska GT Masters som körs på Sachsenring nästa vecka. – Vi får en bra chans att tillsammans med Daniel (Rahm, chefsingenjör) testa olika inställningar och fintrimma bilen inför Sachsenring. Det är också roligt att köra på hemmaplan igen och Anderstorp är en bana som passar den här bilen bra. huawei custodia outlet Även om det här är ett bra testtillfälle inför Sachsenring så satsar vi självklart också på att köra hem segern. Jag ser fram emot helgen och det är alltid nyttigt att köra mycket racerbil, avslutar Fredrik. custodia samsung outlet Martin Öhlin ser också fram emot helgen och att åter köra Z4:an som han sist körde för ett år sedan, även då på Anderstorp och han ser inga problem att dubblera med både TTA och GT i helgen. cover samsung custodia – Fredrik kommer att köra lite tester innan och jag ser inga problem att hoppa in i bilen efter TTA och dubblera, säger Martin. samsung custodia z4:an är en kul bil att köra och det är alltid kul att köra mycket. Det ser ut att bli ett stort startfält i GT i helgen vilket är roligt och jag ser fram emot att dela bil med Fredrik. Det kommer att gå fort i helgen. Swedish GT inleder tävlingshelgen på Anderstorp Raceway på fredag med test 11.55, följt av kval på lördag 10.30 och den en timme långa tävlingen som startar 16.00.